Henkilökohtainen valmennus

Pohditko, että talousasioita pitäisi oppia, mutta sinulla ei ole ollut kiinnostusta siihen. Voisiko kiinnostus herätä tai motivaatio löytyä valmennuksesta?  Ole rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan pystynkö minä auttamaan sinua pääsemään alkuun. Ensimmäinen askel on aina se vaikein.
Haluan tietää miten sinä tällä hetkellä toimit rahan kanssa. Mitkä ovat sinunhaasteet taloudessa? Mihin toivot apua ja tukea tai suuntaa?
Henkilökohtaisessa valmennuksessa sisältö räätälöidään sinun tarpeisiin! Valmennus voi sisältää esimerkiksi tällaisia elementtejä riippuen oman talouden painopisteestä:
  • miten teet budjetin
  • miten maksat huonot velat pois
  • miten voit säästöjäsi lisätä
  • miten varaudut yllättäviin menoihin
  • käytännönläheisesti sijoittamisen periaatteita
  • miten aloitan sijoittamisen
  • korkoa korolle vaikutuksesta säästöihin
  • ennen kaikkea saat tukea ja kannustusta otta se ensimmäinen ja tärkein askel saadaksesi taloutesi haluamaasi suuntaan!
Valmennukseen kuuluu alkutehtävä, 4 tapaamista (kasvotusten tai esim. skypen kautta). Kolme ensimmäistä tapaamista 1-2 kuukauden aikana ja sen jälkeenfollow-up keskustelu esim. kahden kuukauden jälkeen.
Henkilökohtainen valmennus 480€ (sis. alv.)
100%:n tyytyväisyystakuu!

Täsmävalmennus

Haluatko täsmävalmennusta talouskasvatukseen, kuten miten nuoren kannatta omaa taloutta suunnitella kotoa muuttaessaan pois, miten saat säästöillesi tuottoa, tai miten maksat 10 000 € kulutusvelan pois jne. Tämsävalmennus räätälöidään sinun tarpeisiin. 
Valmennukseen kuuluu alkutehtävä ja kaksi tapaamista (ensimmäinen kasvotusten tai esim. skypen kautta). Ensimmäisellä tapaamisella tehdään yhdessä toimintasuunnitelma ja toisella kerralla keskustellaan skypen tai puhelimitse missä mennään ja suunnitellaan tarkennukset ja mahdolliset jatkotoimenpiteet.
Täsmävalmennus 280€ (sis. alv.)

Minisparraus

Pohditko, että haluaisit laajempaa valmennusta, mutta ethalua vielä sitoutua. Voit hankki 30 min. minisparrauksen. Sparraus sisältää alkutehtävän ja 30 minuutin Skype/puhelinkeskustelun. Minisparraus 30 min. 79€ (sis. alv.)
Nullam eget porta. nec commodo at
Share This