Miten kiinnostuin talousaiheista?

Olen ja harrastusmielessä jo vuosia opiskellut talousasioita ja harjoittanut monia sijoitusmuotoja ja kasvattanut lapsiamme raha-asioihin.Tämän teeman ympärillä olenkin pitänyt puheenvuoroja ja luentoja.
Koen, että se on vanhempiemme velvollisuus opettaa lapsiamme järkeviksi rahankäyttäjiksi, jotta he nuorina aikuisina eivät sortuisi pikavippeihin tai joudu muihin talousvaikeuksiin.
Lapsena ja nuorena opitut tavat kantavat pitkälle aikuisuuteen. Haluan vanhempana antaa hyvät taloudelliset edellytykset lapsilleni, mutta en kuitenkaan siten, että he saavat kaiken annettuna. Jaan Lapset ja raha -blogissani säästämisestä ja sijoittamisesta kokemuksiani ja toivottavasti myös saan vinkkejä ja kommentteja asiaan liittyen teiltä lukijoilta :).
Haluattessasi henkilökohtaista apua talousasioihin tai olet kiinnostunut koulutuksista, käy katsomassa lisätietoa niistä Palvelut-sivulta.

Taloustietämykseen käytetty

Käytännön oppia olen saanut onnistumisten ja virheiden kautta.
Lisäksi olen käyttänyt tuhanisa tunteja aikaa ja euroja osaamisen kerryttämiseksi. Tässä karkea arvio siitä!

h kirjojen kuuntelua

h itseopiskelua

Valmennukset

€ valmennuksiin

Nina mediassa

Minua on haastateltu erilaisissa julkaisuissa, erityisesti lapsiperheen raha-asioihin, asuntosijoittamiseen ja lapselle säästämiseen ja sijottamiseen liittyen.

Minut valittiin toiseksi kiinnostavammaksi vieraaksi Nordnetin podcastissa #rahapodi TOP 10 listalle 2016.

NINA NORDLUND

Olen Nina ja haluan auttaa sinua ja perhettäsi saamaan talous tasapainoon.

© 2017 NINA NORDLUND

TAPAA NINA

Share This