Kiitos tilauksesta Eroon Veloista! -kurssille!

Onneksi olkoon! Olet tehnyt hyvän ja tärkeän päätöksen lähteä mukaan. Tilauksesi on nyt vastaanotettu ja olet maksanut sen onnistuneesti.

 

 

Tässä tarkemmat ohjeet kuinka pääset kirjautumaan kurssille:

 

 

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

 

  • Katso sähköpostisi ja varmista, että olet saanut kurssin tilausvahvistuksen sähköpostiisi (katso myös roskaposti ja tarjoukset-kansio)
  • Tilausvahvistus lähetetään samaan sähköpostiosoitteeseen kuin, minkä syötit oston yhteydessä sähköposti -kohtaan. Tämä tilausvahvistus on varmistus siitä, että maksusi on mennyt läpi ja tieto osallistumisestasi on tullut meille saakka.
  • Sähköpostin pitäisi olla perillä viimeistään 30 minuutin kuluessa, mutta jos et ole saanut mailia siihen mennessä niin laita viestiä osoitteeseen nina.nordlund@gmail.com ja selvitän asian.

Miten pääsen kirjautumaan itse kurssiin sisään? 

 

1) Pääset kirjautumaan ja luomaan oman tunnuksesi tästä:

Ole yhteydessä, jos sinulla on mitä tahansa valmennukseen liittyvää kysyttävää: nina.nordlund@gmail.com tai voit laittaa viestiä
050 340 9808. Voit myös laittaa kysymykset, fiilikset ja kommentit suoraan jokaisen kurssimoduulin sivun lopussa olevaan kommenttikenttään. Muista, että kaikki hyötyvät kysymyksistäsi ja kommenteistasi. Voit kysyä mitä vain kurssiin liittyvää. Aina!

Share This