Tavoitteiden asettelu on yksi lempiaiheistani. Koen, että olen saannut ja saavuttanut niin paljon pelkästään sen takia, että olen määrätietoisesti lähtenyt asettamaan itselleni taloudellisia (ja muitakin) tavoitteita. Erityisesti näin vuoden loppupuolella alan pohtimaan ensi vuoden tavoitteitani ja katson taaksempäin, miten tämä vuosi on sujunut.

Vuoden vaihde on oiva aika lähteä miettimään näitä tavoitteita. Pelkkä uudenvuodenlupaus ei kanna pitkälle, mutta selkeästi asetetut mitattavat tavoitteet voivat muuttaa elämäsi. Itselläni se tapahtuin noin 10 vuotta sitten.

Kokeile, muuttaako tämä menetelmä, joka on tässä viikon pohdinnassa esitetty, myös sinun elämääsi. Tämän avulla, meidän perhellämme on nyt useampi sijoitusasunto ja taloudellinen riippumattomuus on vain ajan kysymys.

Share This