Olen kirjoittanut paljon taloudellisesta riippumattomuudesta. Huomasin jossain vaiheessa, että se oli minulla lähes pakkomielle. Luin paljon erilaista kirjallisuutta, blogeja ja katsoin videoita aiheesta. Syy, miksi se oli niin tärkeätä oli, että tuntui siltä että elämä valui hukkaan työpaikalla. Olin väsynyt työpäivän jälkeen enkä pystynyt nauttimaan lapsistani.

Tilanne kuitenkin muuttui noin pari kuukautta sitten. Yhtäkkiä huomasinkin, etten ole enää niin kiinnostunut asiasta. Yksi syy voi johtua, että taloudellinen riippumattomuus on taattu 10 vuoden päästä, kun sijoitusasuntomme alkavat olemaan pääasiassa velattomia. Väylä siihen on meillä on asuntosijoittaminen.

Viikon pohdinnassa käyn vähän tätä ajatusprosessia läpi.

 

 

Pohditko olisiko myös sinulle yksi väylä taloudelliseen hyvinvointiin tai jopa riippumattomuuteen asuntosijoittaminen? Asuntopäivän lippujen myynti käy kuumana! Hanki sinäkin liput nyt, sillä seuraava hintataso nousee marraskuun lopussa. Asuntopäivän ystävähintaiset liput (2 lippua) koodilla KAVERI2018 tai 100€:n alennus koodilla  EDJG2BSQ8U Asuntopäivän ohjelmaan ja verkkokauppaan täältä.

Share This