Meillä on vielä vuosia ennen kuin lapset muuttavat kotoa. Kuitenkin hiljalleen ajatus asiasta hiipii arkeemme. Kaikki meidän kolme tyttöä ovat tämän alkuviikon leirillä. Vanhin on 11 vuotias. Vaikka ei vielä ole teini, niin saan yhä useammin kokea teiniasennetta. Muutto kotoa on väistämättä edessä ja sitä ennen murrosiän hormonimuutokset, jotka saattaat vaikuttaa vanhempien neuvojen vastaanottavaisuuteen. Nyt ovat siis viimeiset hetket luoda hyvä keskusteluyhteys lapseen, myös rahan suhteen.

Onko jokin aihe, osta haluat viikon pohdinnan tai haluat, että käsittelen blogissani? Laita toki tulemaan viestiä, joko sähköpostitse nina@lapsetjaraha.fi tai Facebookissa. ?

Muita blogissa julkaistuja Lapset ja raha -vlogeja löytyy täältä ja itse YouTuben Lapset ja raha -kanava taas täältä.

Share This