Tämä kuluva viikko ja viime viikonloppu on ollut huikea. Kerroin Vlogissani Unna Lehtipuun kirjasta Timanttipesula, jossa puhutaan rahan sijoittamisen lisäksi ajan ja talentin sijoittamisesta. Näiden kaikkien sijoituksen tuloksia olen itse saanut kokea tämän viikon aikana.

Täytin viime viikolla 40 ja mieheni yllätti minut järjestämällä matkan Roomaan viikonlopuksi. Hän kutsui sinne ystäviämme ja yllätyin kuin meidän kahden lisäksi lentokentällä oli 14 hyvää ystävää ja Roomassa oli odottamassa 6 lisää. Ei voinut kuin liikuttua ja olla kiitollinen. Ymmärsin todentodella, että ystävyyssuhteisin pitää panostaa ja heidän avulla pääsee eteenpäin vaikka välillä saattaa ollakin raskasta arjessa. Oli huikeata saada viettää kokonainen viikonloppu heidän kanssa. 

Rooman matkalta palattuaan sain kutsun Radio Vegaan haastattelulle, jossa puffattiin minun keskiviikon luentoani Pietarsaaressa. Keskiviikkona olin tosiaan luennoimassa noin 100 henkilölle aiheesta Naiset, lapset ja raha. Syksy on ollut yllätyksiä täynnä. Tämä kaikki lähti liikkeelle kesälomallani lähes hetken mielijohteesta, kun aloitin blogini. Toki olin jo jonkin aikaan pohtinut, että haluaisin jotenkin jakaa sitä tietoa ja kokemuksia, mitä minulla oli talousaiheista. Vaikka mediassa kerrotaan kuinka huonosti Suomessa menee taloudellisesti, niin uskon vahvasti siihen, että me pystymme pitkälti vaikuttamaan omaan taloudelliseen tilanteeseemme valinnoillamme. Mitä enemmän olen kirjoittanut blogiani ja jakanut ajatuksia Facebookissa, sitä enemmän olen vakuuttunut siitä, että tämä on tärkeä aihe, johon haluan entistä enemmän panostaa.
Olen hieman haaveillut, voisinko keskittyä näihin talousasioihin täysipäiväisesti. Tällä viikolla tein sitten päätöksen hypätä tuntemattoman. Päivätyö tulee jäämään taakse ja lähden kehittämään liiketoimintaa Lapset ja raha -blogini ympärille. Onko kyseessä sitten neljänkympin kriisi, uhkarohkeus vai intohimon seuraaminen – sen oikeastaan vasta aika näyttää…

Liiketoiminnan saan ainoastaan aikaiseksi, jos pystyn auttamaan ihmisiä. Jos koet, että minulla olisi sinulle annettavaa talouden saralla, niin ota toki rohkeasti yhteyttä.  Olen myös avoin uusille ideoille 🙂

Uutta! Liity rinkiin! Liittymällä rinkiin saat ensimmäisenä tietää uusista tuotteista ja tapahtumista (niitä on suunnitteilla :)). Rinkiläisenä saat myös parhaat tarjoukset näistä tulevista tuotteista.


Share This