Jep jep, näin siinä kävi. Äiti teki ensimmäisen vlogin, äiti tubettaa. Enpä olisi uskonut sitä itsestäni, mutta näin tässä kävi. Ensimmäinen vlogi eetterissä julkaistu tänään.

Paljon mitä teen tapahtuu sattumalta, tai ainakin tuntuu siltä, että ajaudun kaikenlaiseen.  Ajattelin alkusyksyllä, että nyt kun aloitin blogin, niin pitää pysyä ”ajan hermoilla” ja ilmoittauduin työväenopiston Vlogi-kurssille. Ensimmäinen kurssikerta oli eilen. Ensi viikolla teemme kurssilla jokainen omat vlogimme, mutta ajattelin että mieluimmin teen oman videopätkän kotona suljettujen ovien takana, kuin kaikkien edessä. 
Vlogissa tulen kertomaan kirjoista, jotka ovat inspiroineet minua kirjoittamaan talouskasvatuksesta, lapsista ja rahasta. Kirjoista, jotka voivat auttaa edesauttaa omaa taloutta. Kirjoista, jotka ovat antaneet rohkeutta minulle pyrkiä saavuttamaan omia unelmia.
Tässä alla ensimmäinen tubetus, jossa kerron mm. mikä on se kirja, jonka tulen käsittelemään seuraavassa vlogissani 🙂 
 
Mikä kirja on vaikuttanut sinun kohdallasi tekemään jotain rohkeata tai pyrkimään eteenpäin?
Tervetuloa myös seuraamaan Facebookissa.
Share This