Kuvittele itsesi velattomana

Näe tulevaisuutesi kevyenä, ilman velkataakan kantamista. Mitä, jos hankit alkuspurttin tälle tielle?

SEURAAVAN KERRAN KURSSI ALKAA SYKSYLLÄ.

Miltä tuntuu, jos sinulla on kolmen kuukauden päästä 15% vähemmän velkaa?

Lue lisää ja liity mukaan verkkokurssille, jonka avulla käännät taloutesi suunnan! Älä jää yksin taakkasi
kanssa, vaan tule mukaan tekemään omasta tulevaisuudestasi valoisa!

Tässä verkkovalmennuksessa annan sinulle eväät ja menetelmät, joita voit askel askeleltaan kulkea kohti tätä unelmaelämääsi.  Heitä vihdoin hyvästit loputtomalta tuntuvalle velkavuorelle ja aloita loppuelämäsi matka puhtaalta pöydältä.

Kaikki on ehkä alkanut pienellä mitättömällä lainalla. Ajan edetessä tilanne on kuitenkin riistäytynyt käsistä ja haluat saada sen hallintaasi.
Nyt on se mahdollisuus aloittaa ensimmäisellä askeleella.

On tehtävä päätös. Päätös nousta ylös suosta.  Kun tilanne on riittävän paha ja turhauttava, ihminen ajautuu väistämättä muutokseen, jota on pakko tehdä. Haluatko odottaa, että tilanne menee vielä huonommaksi?

Tiedän miltä tuntuu, kun töiden tekemisestä, arjesta ja elämästä on tullut suorittamista. Olet ehkä jossain vaiheessa salaa haaveillut vapaudesta ja irti velkataakasta ja sen aiheuttamasta stressistä.

Vilkaisu pankkitilillesi palauttaa sinut kuitenkin karuun arkeen. Luottokortit on kulutettu loppuun ja viimeisimmät lomarahat menivät auton huoltoon, pesukoneen ostoon ja vakuutusten vuosimaksuihin. Ehkä sitten ensi vuonna.

Ymmärrän, että sinua turhauttaa. Jos olet stressaantunut, ylityöllistetty, alipalkattu, ehkä velkakierteessä tai matkalla kohti sitä, tai viimeisen päälle ärsyyntynyt taloudelliseen tilanteeseesi, niin muista että muutos on mahdollinen.

Olen kehittänyt tehokkaan kolmen askeleen menetelmän Eroon veloista! valmennusta varten. Tämän menetelmän avulla:

 • opit, miten kannattaa lyhentää, jotta velkasi on 15 % vähemmän seuraavan 3 kuukauden jälkeen

 • opit, miten saat ylimääräistä rahaa ja miten sitä tulee käyttää, jotta se palvelee tavoitettasi parhaiten

 • opit, miten toimimalla, et enää koskaan joudu velkataakan kynsiin

Olen paketoinut tämän menetelmän käteväksi verkkovalmennukseksi. Valmennus on siten ensimmäinen askeleesi kohti taloudellista hyvinvointia.  Valmennuksessa on kerrottu monia oikopolkuja, joiden avulla sinun ei tarvitse käyttää itse aikaasi tai energiaasi selvittämään, mitä seuraavaksi teet, vaan kartta on sinulle valmiiksi kirjoitettu.

Olen Nina Nordlund, varallisuusvalmentaja ja oman talouden hallinnan ammattilainen. Kirjoitan suosittua blogia Lapset ja raha, jossa käsittelen laajasti talousaiheita.

Tähän verkkovalmennukseen olen nimenomaan koonnut parhaat vinkkini, oikopolut, sekä oppini vuosien varrelta, miten velkataakasta pääsee eroon.

Tämä on viiden viikon täsmävalmennus sinulle, joka haluaa saada tehokkaan tavan päästä veloista eroon ja alkaa elämään tasapainoista taloudellista elämää.

Tämän kurssin ainoa tavoite on auttaa sinua maksamaan huonot velat entistä nopeammin pois. Miltä kuulostaisi, jos 10 vuoden velanmaksun saisit typistettyä viiteen vuoteen?

Tai jos sinulla on tällä hetkellä 10 erilaista lainaa, mutta puolen vuoden kuluttua niitä on enää viisi?

Kurssilla on 14 päivän 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuu!

KURSSITAVOITE Vähennä velkaasi
15% kolmessa kuukaudessa!

Miltä tuntuisi, jos sinulla on kolmen kuukauden päästä 15% vähemmän velkaa? Esimerkiksi jos lainasi ovat nyt 10 000 € ja lainan lisääntymisen sijasta, se olisikin pienentynyt kolmessa kuukaudessa 1 500 euroa tai enemmän!

Tiedän, että kiireellisen arjen keskellä aika on usein kortilla. Siksi lupaan, että kaikki mitä kurssilla esitetään, on puristettu mahdollisimman selkeään pakettiin, jotta sinun ei tarvitse miettiä mitä teet seuraavaksi ja voit vaan noudattaa kurssin ohjeita ja saada sitä kautta mitattavia tuloksia aikaiseksi.

Kun teet oikeita asioita tänään, tulevaisuudessa kiität tämänhetkistä sinua. Matka on pitkä, mutta jaksat taistella myös vaikeiden jaksojen ylitse. Tulet silloin nauttimaan kovasta työstä saadusta palkinnosta. Kurssilupaukseni voi tuntua hurjalta. Olen kuitenkin tukenasi koko kurssin ajan. Vastailen kysymyksiisi ja tsemppaan sinua parhaani mukaan tässä matkassa.

Kun etenet tällä kurssilla ja teet kurssin viikkotehtäviä, niin tulet saamaan oivalluksia ja konkreettisia työkaluja, miten pystyt ensinnäkin pysäyttämään velkaantumisen ja sitten nopeuttamaan velkojen takaisinmaksua. Saat hienon alkuspurtin velattomalle loppuelämällesi.

Kurssi auttaa sinua:

 • nopeuttamaan velkojen takaisinmaksua
 • saamaan upean alkuspurtin velattomalle loppuelämällesi
 • nauttimaan rentouden tunteesta, joka lipuu pikkuhiljaa arkeesi
 • ettei enää synny stressintäyteisiä riitoja puolisosi kanssa
 • ettei enää olisi unettomiä öitä

 

Täsmävinkit velattomuuden selättämiseen saat tästä valmennuksesta!

Osallistumalla verkkovalmennukseen

 • Saat viikoittain käytännönläheiset tehtävät, joiden avulla maksat velkojasi pois nopeutetussa tahdissa
 • Saat henkilökohtaisen valmentajan kurssin ajaksi, jolta voit kysyä neuvoja, jos tilanne tuntuu vaikealta – et jää yksin velkojesi kanssa
 • Saat valmentajalta henkilökohtaista palautetta omaan tilanteeseen joidenkin tehtävien kautta
 • Saat tsemppiyhteisön, joka tulee sinua tielläsi kohti velattomuutta (salainen FB-ryhmä VAIN tämän kurssin opiskelijoille, jos haluaa)
 • Voit osallistua valmennukseen halutessasi ANONYYMISTI
 • Saat käytännön esimerkkejä mistä ylimääräistä rahaa voit hankkia lisälyhennyksiin
 • Opit miten sinusta tulee velaton odotettua nopeammin
 • Saat heittää hyvästit loputtomalta tuntuvalle lasku- tai velkavuorelle
 • Saavuttaessasi tasapainoisen taloudellisen tilanteet, sinulta vapautuu aikaa ja energiaa
 • Haluat jälleen suunnitella tulevaisuutta ja saavuttaa niitä asioita, joita oikeasti haluat
 • Saat kurssin lopuksi e-kirjan, jotta voit palata kurssimateriaalissa käsiteltyihin asioihin.

HUIPPUTARJOUS! Nopean varaajan etu!!

Tule mukaan verkkokurssille, saat kurssin nyt PILOTTI hintaan.

BONUS: Kurssin päätteeksi saat e-kirjan, jotta voit palata kurssimateriaalissa käsiteltyihin asioihin helposti.

Piloti hinta 77,80 € (norm. hinta 97,80€) Kurssi alkaa 3.4. (mutta ehdit vielä tämän viikon aikana mukaan)
(ota yhteyttä, jos tarvitset maksuaikaa tai haluat osissa maksaa)

KYLLÄ! Haluan heittää lopullisesti hyvästit laskuvuorelle, aloittaa elämään jo tänään ja toteuttaa rakkaimpia unelmiani tulevaisuudessa!

14 päivän 100 % rahat takaisin tyytyväisyystakuu

Tilanteesi voi olla minkälainen tahansa eikä sinun tarvitse pelätä, että tämä vaatii matemaattisia taitoja, jotta onnistut tässä muutoksessa. Voit huoletta kokeilla tehtäviä 14 päivän ajan. Jos muutos ei ota tuulta alleen valmennuksesta ja tehtävistä huolimatta, niin ota ehdottomasti silloin yhteyttä niin jutellaan tunti Skypen-kautta. Saat yhden tunnin ilmaisen konsultoinnin sekä rahasi takaisin. Uskon vahvasti, että saat kurssin hinnan moninkertaisena takaisin mitattavien tuloksien muodossa!

Päätöksen hetki on edessäsi: jatkatko samaa rataa ja samaa elämää vai polkaisetko pikastartin hyvälle tulevaisuudelle?

Totuus on, että tulet saamaan tällä kurssilla enemmän henkilökohtaista tukea, koska kyseessä on ensimmäinen kurssini tästä aiheesta. Pilotti tässä tapauksessa tarkoittaa enemmän yksilöllistä palautetta huokeampaan hintaan, sillä haluan auttaa sinua ja itsekin oppia tekemään entistä parempia valmennuksia.

Kiitos, että olet mukanani rakentamassa parempaa tulevaisuutta. On ilo ja kunnia jakaa tämä matka kanssasi.

Tavataan kurssilla!

Nina Nordlund

Lähihoitaja, tuotantotalouden diplomi-insinööri, varallisuusvalmentaja, Kun säästöpossu ei enää riitä – Konkreettiset työkalut oman talouden johtamiseen e-kirjan kirjoittaja, Eroon veloista –verkkovalmennuksen kehittäjä sekä Lapset ja raha -blogin perustaja.

P.S. Jäitkö vielä miettimään, onko kurssi sinua varten? Haluatko jutella valmennuksesta ennen sen ostamista? Voit jättää sivun chattiin  viestin tai lähettää minulle kysymyksiä osoitteeseen nina.nordlund@gmail.com. Vastaan sinulle erittäin mielelläni.

PP.S. Miltä sinusta tuntuisi, jos annatkin tämän tilaisuuden mennä ohitsesi? Vuoden päästä huomaat olevasi jälleen vuoden vanhempi ja suurella todennäköisyydellä taloudellinen tilanteesi on vielä kehnommassa kunnossa kuin tänään. Ethän päästä käymään näin – anna itsellesi ja läheisillesi paras lahja: hyvä olo ja toivo (sisältö)rikkaasta tulevaisuudesta ovat käden ulottuvillasi!

KYLLÄ! Haluan heittää lopullisesti hyvästit laskuvuorelle, aloittaa elämään jo tänään ja toteuttaa rakkaimpia unelmiani tulevaisuudessa!

Share This