Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERIN NIMI

Eroon Veloista -palvelun käyttäjärekisteri

REKISTERINPITÄJÄ

Oikomenia Oy

Osoite: Oikomenia Oy, Lauttasaarentie 38 A 11, 00200 Helsinki

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Eroon Veloista! käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva verkkopalveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

  • Henkilötiedot
  • Yhteystiedot
  • Käyttötiedot
  • Muut Käyttäjän itse antamat tiedot

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa omassa rekistereissä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ellei Käyttäjä ole itse antanut siihen lupaa.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja.

EVÄSTEET

Sivusto saattaa käyttää kohdennettua mainontaa (interest-based advertising) joka tarkoittaa sitä, että voimme mainostaa tuotteitamme kumppaneiden verkkosivuilla. Kohdennettuihin käytetyt evästeet, joihin kerätty tieto on anonyymiä eikä niihin tallenneta yksityisiä- tai henkilötietoja. Kohdennettua mainontaa käytetään Facebook ja Google AdWords -palveluissa.

Lisäksi keräämme anonyymiä tilastotietoa Google Analytics -palvelun avulla, joka käyttää evästeitä tiedon keräämiseen. Tämä tieto on tarkoitettu sivuston parantamiseen.

TARKASTUSOIKEUS

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:
Nina Nordlund, Lauttasaarentie 38 A 11, 00200 Helsinki.

Hanki verkkovalmennus Eroon Veloista! tästä.

9297b2d1b6103c154e4d19954ab4273dAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Share This